Tweetal aangehouden voor woninginbraken in Weesp

maandag 30 januari 2017

Weesp - Op vrijdag 13 januari vond een voltooide inbraak plaats in een woning aan de Wilhelminastraat. Na intensief onderzoek van de politie in samenwerking met het woninginbrakenteam, is vandaag een 21-jarige inwoner van Weesp aangehouden. Daarnaast heeft de politie een 19-jarige inwoner van Oudenbosch aangehouden op verdenking van heling, die in verband werd gebracht met een eerder gepleegde woninginbraak.

De afgelopen weken was er sprake van een stijging van het aantal woninginbraken in Weesp. De politie waarschuwde bewoners om alert te zijn en bij verdachte situaties onmiddellijk contact op te nemen via 112. Daarnaast heeft de politie de afgelopen weken nauw samengewerkt met burgers, het lokaal bestuur en het woninginbrakenteam Gooi en Vechtstreek.

Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader onderzoek. Het onderzoek naar de woninginbraken gaat door en de politie blijft bewoners vragen om alert te zijn en bij verdachte situaties direct 112 te bellen.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vreeland | 112 alarmeringen Vreeland | Goedkoop Tanken in Vreeland | Supermarkten in Vreeland | Weerbericht Vreeland